images/devam1x1.gif images/devam1x2.gif images/devam1x3.png images/devam1x4.gif
images/devam2x1.gif images/devam2x2.gif


Polin 5002 Beton Zemin Astarı

Su ve solventsiz çift komponenetli yüzey kaplama malzemesi

Kullanım alanlar: Polietilen ve benzerleri hariç; beton, taş, ahşap, metal eternit gibi her türlü yüzeye tatbik edilir. Su ve rutubet izolasyonunda, kimyevi ve korrozif maddelere karşı depo, tank, havuz, boru iç vedış cidar kaplamalarında, bibaların rutubete maruz bütün satıhlarında kesin tecrit ve şap buzukluklarını düzenlemek için, ayrıca çatlak ve derz dolgusu olarak kullanılır.

Özellikleri: Su, rutubet, aşınma, darbe, asit-alkali ve diğer kimyasal maddelere karşı dayanıklı olup; sertleşme sonunda gayet sağlam bir tabaka meydana getirir. Kesin izolasyon sağlar.

Kullanım Şekli: Küçük kutudaki sertleştirici, büyük kutudaki ana malzemenin içine dökülür. Homojen bir karışım sağlanıncaya kadar karıştırılır.

Karışım oranı ağırlıkça 5 kısıma 1 kısımdır. Polin 5003 Özel poliüretan incelticisiyle inceltilebilir. Hazırlanan karışım 30 ile 40 dakika arasında kullanılmalıdır. Birkaç kat kullanılacaksa katlar arasında bir gün beklemek gereklidir.

Depolama: Kapalı ambalajda normal şartlarda 20oC de 6 ay saklanabilir.

Önemli Tavsiyeler: Tatbik edilecek yüzey, kuru ve temiz olmalıdır. Madeni yağ, kir, pas ve çapaklardan arındırılmalıdır.

Karışıma kesinlikle yabancı malzeme ilave edilmemelidir.

Ambalj sertleştiricisiyle birlikte 12 kg.'dir.